Circle M Farm

American Paint Horses in Top modern Western Pleasure Bloodlines.

& TLBAA Registered Texas Longhorn cattle.

"They don't cost, - they pay"

Startside

Our Paint Horses  

 

Siden 1988 har vi drevet Circle M Farm som et professionelt Paint horse stutteri og har i tidens løb hentet adskillige gode avlsdyr hjem fra USA.

Vi har kørt Europa tyndt når vi har deltaget i shows, Importeret nye avlsdyr eller leveret top heste til andre showryttere.

Klik ind på nogle af nedenstående links og læs mere om vores mange år oplevelser med alle de mange American Paint Horses som vi har avlet og/eller showet gennem tiden. 

horizontal rule

Hingste

 
Hes Just Luckey     Mister Zip (1993-2018)

Vi tilbyder inseminering med frysesæd af disse to succesfulde hingste, som vi i sin tid importerede fra USA.

Begge ligger HELT i top som "International Leading Sire". Dette er der ingen andre danske hingste som gør.

horizontal rule

Show- og avlsdyr

Hes A Lucky DelightGamblers Zipsation (2005-2018)


 
Gamblers Plan B 

 

Gamblers Lo Nellie Me

 

Gamblers Spot On

horizontal rule

Klik på dette link og se de American Paint Horses, som vi har avlet/solgt gennem vores mange år i denne branche:

horizontal rule

Vores baggrund:

Vi har mere end 40 års erfaring med heste i avl og sport. Og siden 1988 udelukkende med American Paint Horses. Vi startede i bogstaveligste forstand Paint Horse avlen i Danmark, med den hidtil mest anvendte hingst i Dansk Paint Horse avl, J J BAR KING. Så vi kender hele historien bag.

Vi tog i 1995 initiativ til at starte PAINT HORSE CLUB DENMARK, og fik den godkendt hos APHA i 1996. Viggo har i rigtig mange af klubbens leveår været President for PHCDK. Ved generalforsamlingen i november 2012 trak han sig ud af direkte foreningsarbejde i PHCDK.

Ved klubbens 20 års jubilæum i 2016, måtte vi pludseligt igen overtage en voldsomt truende kollisionskurs og nåede i sidste øjeblik at ændre dette forlis til en bragende succes. Herefter har vi valgt at melde os ud af alt klubarbejde omkring PHCDK. Og så vil vi ligeså stille læne os tilbage os se hvad der vil ske med de nye interesser omkring klubben.

I APHA's samarbejde med sine internationale klubber, har Viggo lige fra starten været valgt som de danske APHA medlemmers repræsentant. Og lige fra begyndelsen af APHA's International Committe's oprettelse, har Viggo været udnævnt som Vice Chairman for denne komité. Også disse to jobs har Viggo i 2017 valgt at træde ud af på grund af private årsager.

I fremtiden vil vi begge to koncentrere os 100% omkring vores egne private Paint Horse interesser og kun på hobbyplan, men med nogle af de allerbedste avlsdyr der overhovedet findes i Europa. Vi vil fortsat deltage i alle de nøje udvalgte APHA shows som vi finder interessante i hele Europa.

Og vi har fortsat kaffe på kanden, hvis i har lyst til at kigge forbi og få en go' "Paint Horse-snak".

Pictured in Paint Horse Journal at an International Directors Reception at EUROPAINT, Kreuth, GERMANY in 2013.

horizontal rule

 

Vice Chairman af APHAs Board of International Directors in Fort Worth Texas 2012.

horizontal rule

 

Honored by APHA's President Scot Jackson as the founder of PHCDK by receiving our 15th. Years Anniversary plaque in 2011.

horizontal rule

Vores avls- og træningsmål:

Vi vil avle kvalitets Paint Horses, som kan gøre sig gældende på internationalt plan.

Dette sikrer vi ved at deltage i APHA godkendte shows i både ind- og udland.

Vi var allerede i 2003 de første i Danmark som har avlet en APHA CHAMPION. Dette var resultatet af 3 generationers avls program og beviste kvaliteten i vores avlsdyr.

Siden hen har vi hentet rigtig mange topresultater på vores Paints og det har vi tænkt os at arbejde videre på. 

Og ikke mindst har Annette holdt en helt usædvanlig høj showstandard med sine 3 seneste show horses. 10 år i træk har hun ligget HELT i toppen af APHA's "ZONE 12 TOP FIVE" lister.  

Klik på denne liste og se disse resultater:Copyright © 2009 Circle M Farm
Senest opdateret: 29. november 2018