Vores Paint Horses

Se vores Avlshingste her: https://circlemfarm.dk/paint-avls-hingste/


Vores baggrund: Vi har mere end 50 års erfaring med heste i avl og sport. Og siden 1988 udelukkende med American Paint Horses. Vi startede i bogstaveligste forstand Paint Horse avlen i Danmark, med den hidtil mest anvendte hingst i Dansk Paint Horse avl, J J BAR KING. Så vi kender hele historien bag.


PAINT HORSE CLUB DENMARK

PHCDK Approved in 1996

Vi tog i 1995 initiativ til at starte PAINT HORSE CLUB DENMARK, og fik den godkendt hos APHA i 1996. Viggo har i rigtig mange af klubbens leveår været President for PHCDK. Ved generalforsamlingen i november 2012 trak han sig ud af direkte foreningsarbejde i PHCDK. Ved klubbens 20 års jubilæum i 2016, måtte vi pludseligt igen overtage en voldsomt truende kollisionskurs og nåede i sidste øjeblik at ændre dette forlis til en bragende succes. Herefter har vi valgt at melde os ud af alt klubarbejde omkring PHCDK.

I APHA’s samarbejde med de andre internationale klubber udenfor USA, har Viggo lige fra starten været valgt som de danske APHA medlemmers repræsentant. Og lige fra begyndelsen af APHA’s International Committe’s oprettelse, har Viggo været udnævnt som Vice Chairman for denne komité. Også disse to jobs har Viggo i 2017 valgt at træde ud af på grund af private årsager.

I fremtiden vil vi begge to koncentrere os 100% omkring vores egne private Paint Horse interesser og kun på hobbyplan, men til gengæld med nogle af de allerbedste avlsdyr der overhovedet findes i Europa. Vi vil fortsat deltage i alle de nøje udvalgte APHA shows som vi finder interessante i hele Europa.

Og vi har fortsat kaffe på kanden, hvis i har lyst til at kigge forbi og få en go’ “Paint Horse-snak”.


Pictured in Paint Horse Journal at an International Directors Reception at EUROPAINT, Kreuth, GERMANY in 2013.

Vice Chairman af APHAs Board of International Directors in Fort Worth Texas 2012.
Honored by APHA’s President Scot Jackson as the founder of PHCDK by receiving our 15th. Years Anniversary plaque in 2011.

Vores avls- og træningsmål:

Vi vil avle kvalitets Paint Horses, som kan gøre sig gældende på internationalt plan.

Dette sikrer vi ved at deltage i de større APHA godkendte show i både ind- og udland.

Allerede i 2003 var vi som de første i Danmark som havde avlet en officiel APHA CHAMPION. Dette var resultatet af bare 3 generationer avlsprogram og beviste dermed kvaliteten i vores avlsdyr.

Sidenhen har vi hentet rigtig mange topresultater på vore Paints og det har vi tænkt os at arbejde videre på.

Og ikke mindst har Annette holdt en helt usædvanlig høj showstandard med sine 3 seneste show heste. 10 år i træk har hun ligget HELT i toppen af APHA’s “ZONE 12 TOP FIVE” lister.  

Følg Annette og Okie her: https://circlemfarm.dk/hes-a-luckey-delight/